" Kiderült! Ennyit érhet Berki Krisztián hagyatéka - Nemzeti Sajto

Kiderült! Ennyit érhet Berki Krisztián hagyatéka




Berki Krisztián élete során egy nagyon komoly követőtábort alakított ki maga mögött, profi módon felépített az életéről egy képet, amit szeretett volna ha mások látnak belőle. Sosem titkolta, hogy jövedelme egy részét közösségi oldalaiból nyeri. Krisztiánt a 293 ezren, míg az Instagramon 345 ezren követték.

De felmerül a nagy kérdés, mennyit érnek most Berki Krisztián oldalai és nélküle van-e ezeknek jövője? Kérészi Máté, a alapítója hosszan kifejtette álláspontját a témáról:

"Elméleti síkon eladható egy közösségi felület, hiszen könnyen váltható admin és persze az sem lehetetlen, hogy valaki átnevezzen egy 300 ezres követőtáborral bíró oldalt és új tartalmakat kezdjen el megosztani. Ugyanakkor marketing szempontjából ez nem egy jó megoldás. Krisztián követői számára ugyanis ez egy rossz üzenet lenne és bizonyosan ellenszenvet váltana ki. Összességében kijelenthető, hogy a Berki Krisztián után maradt két közösségi felület eszmei értéka nagy, de anyagi értelemben nélküle nem érnek sokat" - tette hozzá Kérészi Máté.

(ripost.hu)